Portofoliu

Baxter Prim – Constructii civile si industriale

Montaj hale industriale
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Baxter Prim executa lucrari de montaj hale industriale, oferindu-va solutia cea mai adecvata pentru investitia dumneavoastra.

Avand experienta in domeniu executam structuri sau sisteme de hale industriale cu structura metalica usoara, din table sudate sau europrofile, care asigura functionalitate. Oferim garantia lucrarilor, eficienta si calitate, deoarece stim cat de important este pentru un investitor calitatea lucrarii.

Executam lucrari pe partea de vopsitorii anticorozive. Executam servicii de vopsire in mediu exterior cat si interior chiar si in locuri greu accesibile.

Despre vopsitorii anticorozive: materialele folosite in mediul industrial, mai ales cele care contin compozite din beton si o serie de metale, au nevoie de protectie continua impotriva efectelor mediului dar si a altor substante chimice. O solutie pentru protejarea acestora este acoperirea suprafetele metalice cu vopsea anticoroziva. Aceasta trebuie apara ca un strat intact, impermeabil si de o grosime adecvata. Acest strat impiedica patrunderea ionilor in suprafata mecanica precum si formarea de perechi electrod, fapte ce determina aparitia coroziunii.

Vopselele anticorozive sunt substante lichide sau pulverulente si se utilizeaza cu scopul de a proteja suprafata pe care sunt aplicate impotriva coroziunii.Pentru solutii optime, protectia anticoroziva trebuie luata in considerare inca dinainte de proiectarea structurii metalice. Alegerea sistemului de vopsea se va face luand in calcul materia prima folosita, structura dar si mediul de exploatare. Alti factori care se iau in considerare in alegerea sistemului de vopsea anticoroziva sunt: parametrii de corozivitate a mediului, pregatirea si curatarea suprafetei, siguranta personalului , cerintele specifice pentru intretineri viitoare.

Montaj lambriu PVC – American siding

Lambriurile din PVC ofera utilizatorilor posibilitatea realizarii unui decor estetic si durabil al peretilor si tavanelor. Pot fi folosite atat in camere de locuit cat si in camere destinate publicului , in birouri, holuri , debarale, garaje.

Rezistenta la umiditate, curatarea usoara, gama larga de culori le recomandă ca alternativa a vopselei, tencuielei, tapetului. Colectia variata de decoruri permite crearea unor aranjamente interesante.

Produsele BAXTER PRIM se utilizeaza pentru placarea peretilor in spatii de birouri, locuinte, hale industriale si alte constructii. Principalele avantaje ale acestui sistem sunt: durata de viata ridicata, rezistenta la coroziune si umiditate, caracteristici mecanico-fizice superioare furnirului, montaj simplu, rapid si curat, intretinere usoara si nu intretin arderea.

Constructiile monumentale reprezinta adevarate lucrari de arta si marcheaza momente importante in calea progresului tehnic si civilizatiei unui popor.

Monumentele sunt obiecte – o multime de obiecte – a caror pastrare si folosinta este in interes public, pentru pastrarea si folosinta lor exista, argumente artistice, stiintifice, etnografice sau urbanistice.

Societatea noastra are o vasta experienta in ceea ce priveste lucrarile de restaurare, consolidare, reabilitare si refacere a cladirilor monument istoric. Calitatea lucrarilor este rezultatul eforturilor unui colectiv de specialist bine pregatit : responsabili tehnici cu executia, cu calitatea, specialisti restauratori componente artistice in piatra, consolidari, lucrari arhitecturale.

Degivrare Jgheaburi, Burlane si Acoperisuri
  • este o solutie care poate fi implementata pe orice tip de acoperis, in orice tip de jgheaburi si burlane
  • sisteme usor de instalat
  • asigura o protectie ridicata (mai ales in zonele publice, scoli, gradinite)
Avantaje
  • turturii de gheata si infiltratiile din acoperis sau pereti sunt complet eliminate
  • previn deteriorarea sistemelor de colectare a apei pluviale
  • impiedica deteriorarea fatadelor constructilor
  • fara costuri de mentenanta (nu necesita intretinere)
  • o solutie sigura: atat din punct de vedere constructiv (cablurile incalzitoare sunt prevazute cu tresa de impamantare) cat si din punct de vedere al utilizarii (se creaza zone sigure pentru cetateni)
  • sisteme inteligente de control, cu optiuni de alarma, care reduc la minim costurile privind energia electrica. Aceste sisteme citesc atat temperatura exterioara cat si umiditatea, un aspect foarte important pentru aplicatiile de exterior.

Una dintre primele cauze care duc la pierderi de energie este lipsa unei termoizolatii eficiente. O lucrare de termoizolatii ajuta la economii financiare, ridica nivelul de confort prin mentinerea unei temperaturi regulate si influenteaza direct temperatura peretilor, a acoperisului si a podelelor. De la calitatea polistirenului, lungimea diblurilor si pana la grosimea stratului de adeziv, executia este la fel de importanta precum produsele folosite

BAXTER PRIM va asigura o termoizolatie de foarte buna calitate prin folosirea unor materiale corespunzatoare, termoizolarea peretilor, termo si hidroizolarea terasei si fundatiei, aplicarea lor cu pricepere si seriozitate.

Membranele bituminoase sunt materiale pentru hidroizolatii si se folosesc pentru prevenirea infiltrarii apei printre elementele de constructie, terase si acoperisuri.

Mai multe detalii despre hidroizolatii cu membrane bituminoase, cand se folosesc si ce avantaje au accesati hidroizolatii membrane bituminoase.

Servicii de montaj si reparatii acoperis case sau constructii industriale.

Acoperisul unei constructii este un element foarte important. Acesta trebuie sa indeplineasca doua functii diferite: utilitate si estetica. Pentru o decizie corecta in alegerea acoperisului, trebuie sa tinem cont de forma, culoare si materialul ales. Un acoperis reusit completeaza stilul si ambianta unei constructii.

Comparand diferitele materiale pentru acoperis, puteti lua in considerare ca un acoperis din tabla de otel este usor de intretinut. Este simplu de spalat cand este necesar si rezista in orice conditii meteorologice. Funinginea si praful nu vor adera la fel de usor pe tabla de otel, iar aparitia muschilor este minima. În comparatie spre exemplu cu un acoperis din tigle din beton sau ceramice sau un acoperis din bitum.

In cazul renovarii unui acoperis, trebuie sa luati in calcul greutatea ce poate si sustinuta de substructura acoperisului. Asta in cazul in care nu optati pentru acoperisul din tabla de otel. Indiferent de materialul ales pentru acoperis, acesta nu va oferi o izolatie fonica totala. Trebuie sa utilizati si materiale de izolatie fonica pentru un rezultat optim.Un alt element ce influenteaza alegerea materialului pentru acoperis este panta acestuia. Nu toate materialele se pot folosi pentru inclinatii mici. Daca aveti acoperisul cu o panta foarte mica atunci puteti opta pentru tigla metalica.

In ziua de azi oferta de materiale pentru acoperis este variata si cu caracteristi ce indeplinesc si cele mai exigente cerinte. Partenerii nostri in sisteme de acoperis sunt Proinvestgroup, Lindab, Ruukki.